Pondelok (Všetci)
Pondelok (Všetci)
Vtipy
| [30.6.2009 09:54:24] | |
Pouč sa z chyby svojho otca! Používaj prezervatív! |
|
| hitclif (Registrovaný) |
|
| [27.6.2009 19:42:56] | |
Žila byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna. Když jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka, vyskočila z potoka žába a řekla jí: "Jsem princ zakletý zlým čarodějem. Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou. Budeš mě moci milovat, připravovat moje jídlo, prát moje košile a rodit moje děti. Budeme velmi šťastní." Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek ve vinné omáčce pomyslela: "Tos uhodl, blbečku." |
|
| Nika (Registrovaný) |
|
| [25.6.2009 08:23:44] | |
Dva údržbáři:
|
|
| Truhlik (Registrovaný) |
|
| [25.6.2009 08:23:22] | |
Sedí zbohatlík na zahradě své vily a cpe se jitrnicemi.
|
|
|
| [25.6.2009 08:22:42] | |
O Šípkové Růžence......... princ se proseká růžovým trním, vyjde nahoru do komůrky a když otevře, vidí, že v komůrce už jsou další tři princové, kteří řádí na Růžence a jeden mu povídá:" Pojď dál, klidně se přidej, hlavně jí prosímtě nelíbej..........." |
|
|
| [22.6.2009 11:33:06] | |
Otec se vrací z práce a vidí, jak jeho děti sedí v pyžamech před domem a hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak dveře od auta, uvnitř leží pes čerstvě vyválený v blátě a nikde stopa po druhém psu. Muž vejde do domu a uvidí doslova spoušť. Lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hraje televize a jídelna je zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni ve dřezu hromada nádobí, rádio hraje na plné pecky. Zbytky snídaně rozházené po stole, na prostírání se povaluje kočka. Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u zadních dveří uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhne schody, stoupaje na další hračky a šlapaje po oblečení. Ale nehledí na to, hledá svou manželku. Bojí se, že se jí něco vážného stalo. Vidí, jak dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukne tam a vidí mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi tím vším se vinou kilometry toaletního papíru. Zrcadlo a stěny jsou pomalované zubní pastou. Rychle se otočí a spěchá do ložnice, kde najde svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívá se na něj, usměje se a zeptá se ho, jak se celý den měl. On jen polkne a vyhrkne: "Co se tu dnes stalo?" Manželka se usměje a odpoví: "Pamatuješ se, drahý, jak se mě každý den, když se vracíš z práce, ptáš: Co jsi, do prdele, celý den dělala?" "Ano," odpověděl muž nejistě."Tak dnes, dnes jsem nedělala nic!" |
|
| Nika (Registrovaný) |
|
| [17.6.2009 02:14:11] | ???????????? |
17. Jún 2009 (Streda) Dnes má meniny Adolf, Zajtra Vratislav MOZE VOBEC NIEKTO POMENOVAT svoje dieta ADOLF??? |
|
| JEMARKER (Registrovaný) |
|
| [16.6.2009 18:25:15] | |
V školskej jedálni si prisadol študent k profesorovi a ten hovorí: - Prasa si nezaslúži, aby sedelo s labuťou. Študent sa postavi s odpoveďou: - Tak ja letím. Čím samozrejme pána profesora naštval a ten sa rozhodol, že mu dá zabrať pri skúškach. Bohužiaľ pre neho, študent na všetko odpovedal bezchybne. Preto mu dal ešte jednu otázku: - Keby ste si mohli vybrať z dvoch vriec, v jednom by bolo zlato a v druhom rozum, ktoré by ste si vybrali? Študent po chvíli hovorí, že by si zobral to so zlatom. Profesor víťazoslávne: - No vidíte, a ja by som si vybral to s tým rozumom. Študent neváha: - Veď áno, každý si vyberie to, čo mu chýba. Profesor je tak vytočený, že na študentov index napíše DEBIL a pošle ho preč. Študent odchádza bez toho, aby sa pozrel na hodnotenie a za chvíľu sa vráti: - Pán profesor, vy ste sa mi tu síce podpísali, ale nenapísali ste mi žiadnu známku... |
|
| vakob (Registrovaný) |
|
| [15.6.2009 14:47:21] | |
Manžel čte manželce článek o tom, kolik slov muži a ženy používají denně - 30 000 ženy a 15 000 muži. Žena odpoví: "To proto, že my ženy vám mužům musíme všechno opakovat." Muž se na to otočí k ženě a ptá se: "Co?" |
|
| Nika (Registrovaný) |
|
| [15.6.2009 14:46:10] | |
Žena smaží volské oko, když v tom momentě do kuchyně vtrhne muž a začne křičet: "Pozor! Pozor! Víc oleje! Potřebuje to víc oleje!Pozor! Otočit! Otočit! Otočit! Rychle! Pozor! Pozor! Zbláznila ses? Ten olej! Proboha sůl, sůl! Nezapomeň na sůl!" Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná se ptá: "Co tak řveš? Myslíš si, že neumím udělat volské oko?" Muž klidným hlasem odpoví: "To jen, abys měla představu, jaké to je, když mi kecáš do řízení!" |
|
| Nika (Registrovaný) |
|
| [15.6.2009 14:44:58] | |
Zavřou do tří paralelních hladomoren inženýra, fyzika a matematika. Každému dají jednu libovolně velkou, leč pevnou konzervu a nechají je vegetovat. Pak přijde amnestie. V první hladomorně je živý inženýr, ostře nabroušený kámen a otevřená konzerva. Ve druhé hladomorně je živý fyzik, stoh popsaných papírů, otevřená konzerva a geniální zařízení na otvírání konzerv zkonstruované ze skřipce a španělské boty. Ve třetí hladomorně je mrtvý matematik, zavřená konzerva, stoh popsaných papírů, z nichž každý začíná: "Nechť je konzerva otevřena." |
|
| Nika (Registrovaný) |
|
| [9.6.2009 15:36:08] | |
Umenie žiť spočíva v tom, vedieť sa včas rozhodnúť, na čo sa skôr vysrať! |
|
|
| [8.6.2009 16:22:07] | |
Mladá mamička bola so svojím synom na návšteve u známeho doktora. Nijako sa nasnažila brániť synovi, ktorý rozhadzoval doktorovi ordináciu. Keď sa však ozval zvláštny rachot, povedala: |
|
|
| [8.6.2009 09:39:34] | BLBE |
Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala: "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s matkou i dcerou zároveň!" "Ne", řekl jsem. Zase jsme něco popili a ona pak povídá: " Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá. A dneska bude tvůj šťastnej den. Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku". Šli jsme k ní. Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: "Jsi ještě vzhůru, maminko? |
|
| admin (Registrovaný) |
|
| [7.6.2009 20:15:57] | |
Chlapik-banik sa po namahavej sichte vrati domov. Doma ho vita zena, dava mu jest, pit a pyta sa, ako sa mal. - Vies co, ja ti to radsej ukazem nazorne! Banik zatvara zenu do skrine, zacina po nej buchat lopatou, krompácom, kopat, polievat ju vodou, hadzat na nu tazke predmety, kyvat skrinou, zasa do nej busit, mykat nou a nakoniec do nej kopne tak, ze z nej polomrtva zena vypadne. Nevaha ani chvilu a pretiahne ju na dlazke. Po tom, ako urobi cislo-dve, zena vravi: - No, celkom som pochopila, len mi povedz preco si ma nakoniec pojebal? - Lebo si predcasne opustila pracovisko. |
|
| matko (Registrovaný) |
|
| [5.6.2009 09:27:57] | |
To, že je teraz tak teplo nie je dielo globálneho otepľovania, to len Chuckovi Norrisovi bola zima, tak zapol slnko. |
|
|
| [5.6.2009 01:14:46] | zase jeden primitivny ;-) |
Viete ako sa odvezie 40 Židov v trabante?... dvaja vpredu dvaja vzadu ... a 36 v popolníku.. |
|
| JEMARKER (Registrovaný) |
|
| [3.6.2009 09:04:06] | |
Na spovedi u farára sa Peťko pýta: |
|
|
| [2.6.2009 22:09:29] | na ziadost...ovecky |
http://www.youtube.com/watch?v=DqANtViviME |
|
| zebe (Registrovaný) |
|
| [1.6.2009 17:33:15] | |
Uklízí žena v kuchyni a volá: "Táto! Musíš jít opravit záchod!" Táta odpoví: "Dyť je v pořádku." "Není, běž a podívej se na to!" Tak táta teda jde a zase volá: "Mámo, tady nic rozbitého není. Máma zase, "Musíš strčit hlavu do mísy!" Táta strčí hlavu do mísy, rozhlíží se a volá: "Je tu všecko v pořádku!" Máma, "No tak tu hlavu vytáhni." Táta vytahuje hlavu a naráz zaječí: "Mámo, pomóóc, zasekly se mi fousy v prasklým prkýnku! A máma spokojeně zavolá: "Bolí, co?" |
|
| vakob (Registrovaný) |
|