Najbližšie predstavenie
13.9.2010 o 2000

Najbližší nácvik
13.9.2010 o 1900
Pondelok (Všetci)

Posledný príspevok vo fóre
7.9.2010 o 1405 ()

Dve percentá z dane na Pravda.sk7. September 2010 (Utorok)    Dnes má meniny Marianna, Zajtra Miriama

Vtipy

Strana 6/76
12345
6
789101112

[22.9.2009 23:05:08] Dalsi bojovnici proti krize

http://vakob.yweb.sk/kriza.doc

vakob (Registrovaný)

[9.9.2009 12:29:27] 1 o blondinke

Mlada, cerstvo vystudovana blondava psychlogicka, nastupuje do prvej
prace.
Stala sa psychologickou na zakladnej skole. Hned od rana beha a hlada
nejaky "problem". Vyjde na skolsky dvor tam vidi skupinku chlapcov, ako
sa hraju.
Vtom si vsimne jedneho, ako stoji nedaleko, len tak - krok vlavo, potom
dva doprava...Psychlogicka si hovori: No, to je jasne, introvert, zacnem
s nim ihned terapiu a zapojim sa do hry...!
- Podide k nemu a milo ho oslovi: Coze sa deje zlaticko...? Preco sa
nehras s ostatnymi a len poskakujes do lava, do prava? Mas nejake
problemy sa zaradit k ostatnym alebo ta sikanuju? Zver sa mi, mne mozes
plne doverovat...
A chlapcek prekvapene odsekne: Teta, chodte do p..., ja som brankar...

Bugi (Registrovaný)

[7.9.2009 17:34:07] Bojovnik proti krize :-D

http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=Bojovnici_proti_krize.jpg

vakob (Registrovaný)

[4.9.2009 12:54:17] Prečo sa nemá jazdiť pod v plyvom drog...

http://www.ceknito.sk/video/378068

Chippy (Registrovaný)

[4.9.2009 09:27:20] Kapela

http://www.snotr.com/video/2778

hitclif (Registrovaný)

[3.9.2009 00:53:39] :-)

čo je RTFM? read the fuckin manual ty debil, prečo by som mal čítať celý manuál, keď neviem jednu skratku?

JEMARKER (Registrovaný)

[2.9.2009 23:58:11] mno mozno ani nebudem potrebovat tych 10 KG

Co je to ta matematická indukce? to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny Komentář: Jen jsem se ptal jestli si někdy i pere prádlo...

JEMARKER (Registrovaný)

[11.8.2009 12:38:29]

Manžel sa sťažuje manželke:
- Bol som pekný idiot, keď som si ťa bral.
Žena mu na to:
- Musím uznať, že idiot si bol, ale pekný nikdy.

hitclif (Registrovaný)

[9.8.2009 00:35:13] KOREA ... ako treba zariadit mier !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=p9p9SpZe2Gs&feature=related

JEMARKER (Registrovaný)

[4.8.2009 15:06:11] :-)

Jednej noci dorazil priateľ so svojou priateľkou k nej domov. Pri vstupných dverách sa začnú bozkávať na dobrú noc a mladík začne byt pomaly vzrušený. Oprie sa dlaňou o stenu, usmeje sa na ňu a hovorí: - Miláčik, čo keby si mi ho vyfajčila? Ona zdesene odpovedá: - Zbláznil si sa? Rodičia nás uvidia! - Ale, prosím ťa! V túto nočnú hodinu? - Nie, prosím ťa. Dokážeš si predstaviť, čo by sa stalo, keby nás pristihli? - Ale choď! Nikto tu nie je, vaši už spia! - Ani náhodou, je to veľmi nebezpečné! - Prosím, prosím, veľmi ťa milujem! - Nie, nie a nie! Tiež ťa milujem, ale teraz nemôžem! - Jasné, že môžeš. Prosím. - Nie, nie. Fakt nemôžem. - Veľmi prosííííííííím... Zrazu sa na schodoch rozsvieti svetlo a ukáže sa jej mladšia sestra v pyžame, s rozcuchanou hlavou a rozospatým hlasom hovorí: - Tatko odkazuje, že už ho máš vyfajčiť, alebo to mám urobiť ja. A mama odkazuje, že keby bolo treba, tak to urobí kľudne sama. Len nech už preboha dá preč ruku z toho zvončeka!

JEMARKER (Registrovaný)

[31.7.2009 14:23:51] :)

Miláčik, prečo si nahá? To sú predsa šaty lásky. Hm, ale mohla by si si ich trochu prežehliť.

admin (Registrovaný)

[27.7.2009 09:47:34]

Raj. Cca 5000 rokov pred našim letopočtom. Jedného nádherného dňa si Eva zavolá Boha:
- Bože, mám problém.
- Čo sa deje? - vyzvedá Boh.
- Bože, viem že si ma stvoril, že mám len pre seba túto úžasnú záhradu so všetkými tými nádhernými zvieratami a roztopašným hadom, ale ja nie som šťastná.
- Prečože? - opýta sa hlas z hora.
- Som veľmi opustená, z jabĺk sa mi už robí zle, len čo si na ne pomyslím...
- V tom prípade mám riešenie. Stvorím ti muža. - konštatuje Boh
- Čo je to muž? - vyzvedá Eva.
- Je to také skazené stvorenie s mnohými negatívnymi rysmi. Klame, podvádza, je ješitný. Jednoducho je to s ním veľmi ťažké. Na druhej strane bude väčší, rýchlejší a bude rád loviť zvieratá. Bude sa zaoberať detinskými vecami, ako je kopanie do lopty. Nebude príliš múdry a tak bude často potrebovať tvoju radu. No vytvorím ho tak aby dôkladne uspokojil tvoje telesné požiadavky.
- To je výborné! V čom je problém?
- Nó... môžeš ho mať iba pod jednou podmienkou.
- Akou?
- Ako som už povedal, bude ješitný a bude sám seba nesmierne obdivovať... ...teda ho musíš nechať, aby si myslel, že bol stvorený prvý. Bude to také malé tajomstvo medzi nami... ...dievčatami...

hitclif (Registrovaný)

[20.7.2009 14:29:13]

Janko sa chvali.. Pozrite aké máám krásne celuloidove pravítko, môžem ho ohnuť do ľava aj do p..iči, zlomilo sa mi!!!!

malicka (Registrovaný)

[20.7.2009 14:27:06]

Dívka ve Zverimexu se ptá:
"Máte nejakého barevného ptáka?"
"Byl by."
"A stál by?"
"Stál by."
"Prominte, vidím, že si nerozumíme. Ja myslím, jako kolik?"

"Ano, jako kolik, milá slečno."

malicka (Registrovaný)

[20.7.2009 14:23:29]

Učiteľka hovorí žiakom:
- Ako vidíte žiaci, vonku nám krásne zneží, čo keby sme začali s guľovaním?
- Áno, áno - kričia deti.
- No dobre... k tabuli príde Nováková!

hitclif (Registrovaný)

[15.7.2009 09:44:16]

Hádka manželov:
On: - Prosím ťa neštvi ma, lebo vo mne prebudíš zviera!
Ona: - Hádam si nemyslíš, že sa bojím somára?

hitclif (Registrovaný)

[14.7.2009 09:47:25]

Neúspech v hľadaní UFO dokazuje iba to, že s takými debilmi ako sme my sa nikto nechce kontaktovať.

hitclif (Registrovaný)

[13.7.2009 10:16:27]

Kto je schopný zobudiť spiaceho, je schopný aj akejkoľvek inej podlosti.

hitclif (Registrovaný)

[6.7.2009 17:23:32]

Syncek dojde za mamickou: "Oco ma 2krat zbil za vysvedcenie". "A to preco?" pyta sa ho mama. "Raz za znamky a druhy krat ked zistil, ze je jeho".

pogo (Registrovaný)

[1.7.2009 08:43:57]

Pride kontrolor z danoveho uradu do synagogy. Podrobne skontroluje uplne vsetko, potom sa obrati na rabina a hovori: - Vsimol som si, ze kupujete nejako vela sviecok. - Ano - odpovie rabin. - Dobre, a co robite s voskom, ktory odkvapkava? - pyta sa kontrolor. - Dobra otazka - hovori rabin, - my ho zbierame a odkladame,a ked ho mame dost, posleme ho naspat k vyrobcovi sviecok, a on nam zato obcas posle krabicu sviecok zadarmo. Kontrolor je znacne zaskoceny tym, ze na svoju nezvycajnu otazku dostal taku prakticku odpoved. Rozhodne sa vsak dalej pokracovat svojim arogantnym sposobom... - Rabin, a co tieto vsetky macesy, co kupujete? Co robite s omrvinkami z nich? - Nuz - odpovie rabin pokojne - tie zbierame a odkladame, a ked ich mame dost, posleme ich spat k vyrobcovi, a on nam zato obcas posle krabicu macesu zadarmo. - Hmmm - zahundre kontrolor a rozmysla, ako by rabina na niecom nachytal. - Dobre, rabin, a co robite so vsetkymi tymi predkozkami z obriezok? - Nuz, ani tymi tu neplytvame - odpoveda rabin - robime s nimi to, ze ich zbierame a odkladame, a ked ich mame dost, tak ich posielame na danovy urad. - Na danovy urad? - pyta sa kontrolor nedovercivo. - Veru tak - odpoveda rabin, - na danovy urad... a oni nam sem raz za rok poslu takeho kokota ako ste vy.

Granko (Registrovaný)

Strana 6/76
12345
6
789101112