Pondelok (Všetci)
Pondelok (Všetci)
Vtipy
| [22.9.2009 23:05:08] | Dalsi bojovnici proti krize |
http://vakob.yweb.sk/kriza.doc |
|
| vakob (Registrovaný) |
|
| [9.9.2009 12:29:27] | 1 o blondinke |
Mlada, cerstvo vystudovana blondava psychlogicka, nastupuje do prvej |
|
| Bugi (Registrovaný) |
|
| [7.9.2009 17:34:07] | Bojovnik proti krize :-D |
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=Bojovnici_proti_krize.jpg |
|
| vakob (Registrovaný) |
|
| [4.9.2009 12:54:17] | Prečo sa nemá jazdiť pod v plyvom drog... |
http://www.ceknito.sk/video/378068 |
|
| Chippy (Registrovaný) |
|
| [4.9.2009 09:27:20] | Kapela |
http://www.snotr.com/video/2778 |
|
| hitclif (Registrovaný) |
|
| [3.9.2009 00:53:39] | :-) |
čo je RTFM? read the fuckin manual ty debil, prečo by som mal čítať celý manuál, keď neviem jednu skratku? |
|
| JEMARKER (Registrovaný) |
|
| [2.9.2009 23:58:11] | mno mozno ani nebudem potrebovat tych 10 KG |
Co je to ta matematická indukce? to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny Komentář: Jen jsem se ptal jestli si někdy i pere prádlo... |
|
|
| [11.8.2009 12:38:29] | |
Manžel sa sťažuje manželke: |
|
|
| [9.8.2009 00:35:13] | KOREA ... ako treba zariadit mier !!!!! |
http://www.youtube.com/watch?v=p9p9SpZe2Gs&feature=related |
|
|
| [4.8.2009 15:06:11] | :-) |
Jednej noci dorazil priateľ so svojou priateľkou k nej domov. Pri vstupných dverách sa začnú bozkávať na dobrú noc a mladík začne byt pomaly vzrušený. Oprie sa dlaňou o stenu, usmeje sa na ňu a hovorí: - Miláčik, čo keby si mi ho vyfajčila? Ona zdesene odpovedá: - Zbláznil si sa? Rodičia nás uvidia! - Ale, prosím ťa! V túto nočnú hodinu? - Nie, prosím ťa. Dokážeš si predstaviť, čo by sa stalo, keby nás pristihli? - Ale choď! Nikto tu nie je, vaši už spia! - Ani náhodou, je to veľmi nebezpečné! - Prosím, prosím, veľmi ťa milujem! - Nie, nie a nie! Tiež ťa milujem, ale teraz nemôžem! - Jasné, že môžeš. Prosím. - Nie, nie. Fakt nemôžem. - Veľmi prosííííííííím... Zrazu sa na schodoch rozsvieti svetlo a ukáže sa jej mladšia sestra v pyžame, s rozcuchanou hlavou a rozospatým hlasom hovorí: - Tatko odkazuje, že už ho máš vyfajčiť, alebo to mám urobiť ja. A mama odkazuje, že keby bolo treba, tak to urobí kľudne sama. Len nech už preboha dá preč ruku z toho zvončeka! |
|
|
| [31.7.2009 14:23:51] | :) |
Miláčik, prečo si nahá? To sú predsa šaty lásky. Hm, ale mohla by si si ich trochu prežehliť. |
|
| admin (Registrovaný) |
|
| [27.7.2009 09:47:34] | |
Raj. Cca 5000 rokov pred našim letopočtom. Jedného nádherného dňa si Eva zavolá Boha: |
|
|
| [20.7.2009 14:29:13] | |
Janko sa chvali.. Pozrite aké máám krásne celuloidove pravítko, môžem ho ohnuť do ľava aj do p..iči, zlomilo sa mi!!!! |
|
| malicka (Registrovaný) |
|
| [20.7.2009 14:27:06] | |
Dívka ve Zverimexu se ptá: "Ano, jako kolik, milá slečno." |
|
| malicka (Registrovaný) |
|
| [20.7.2009 14:23:29] | |
Učiteľka hovorí žiakom: |
|
|
| [15.7.2009 09:44:16] | |
Hádka manželov: |
|
|
| [14.7.2009 09:47:25] | |
Neúspech v hľadaní UFO dokazuje iba to, že s takými debilmi ako sme my sa nikto nechce kontaktovať. |
|
|
| [13.7.2009 10:16:27] | |
Kto je schopný zobudiť spiaceho, je schopný aj akejkoľvek inej podlosti. |
|
|
| [6.7.2009 17:23:32] | |
Syncek dojde za mamickou: "Oco ma 2krat zbil za vysvedcenie". "A to preco?" pyta sa ho mama. "Raz za znamky a druhy krat ked zistil, ze je jeho". |
|
| pogo (Registrovaný) |
|
| [1.7.2009 08:43:57] | |
Pride kontrolor z danoveho uradu do synagogy. Podrobne skontroluje uplne vsetko, potom sa obrati na rabina a hovori: - Vsimol som si, ze kupujete nejako vela sviecok. - Ano - odpovie rabin. - Dobre, a co robite s voskom, ktory odkvapkava? - pyta sa kontrolor. - Dobra otazka - hovori rabin, - my ho zbierame a odkladame,a ked ho mame dost, posleme ho naspat k vyrobcovi sviecok, a on nam zato obcas posle krabicu sviecok zadarmo. Kontrolor je znacne zaskoceny tym, ze na svoju nezvycajnu otazku dostal taku prakticku odpoved. Rozhodne sa vsak dalej pokracovat svojim arogantnym sposobom... - Rabin, a co tieto vsetky macesy, co kupujete? Co robite s omrvinkami z nich? - Nuz - odpovie rabin pokojne - tie zbierame a odkladame, a ked ich mame dost, posleme ich spat k vyrobcovi, a on nam zato obcas posle krabicu macesu zadarmo. - Hmmm - zahundre kontrolor a rozmysla, ako by rabina na niecom nachytal. - Dobre, rabin, a co robite so vsetkymi tymi predkozkami z obriezok? - Nuz, ani tymi tu neplytvame - odpoveda rabin - robime s nimi to, ze ich zbierame a odkladame, a ked ich mame dost, tak ich posielame na danovy urad. - Na danovy urad? - pyta sa kontrolor nedovercivo. - Veru tak - odpoveda rabin, - na danovy urad... a oni nam sem raz za rok poslu takeho kokota ako ste vy. |
|
| Granko (Registrovaný) |
|